Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin dostunu görmek

Rüyada sevdiğin dostunu görmek

Rüyada sevdiğin dostunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin dostunu gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği dostunu görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada yakın dostunu görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostunu üzgün görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada dostla düşman olmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments