Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunu düşman görmek

Rüyada dostunu düşman görmek

Rüyada dostunu düşman görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eskisinden de iyi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostunu düşman gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Rüyada düşmanını dost görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostu düşman görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada dostla düşman olmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanı dost görmek rahat bir nefes alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla dost olmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments