Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dostu görmek

Rüyada bir dostu görmek

Rüyada bir dostu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, şansın ve istikbalin açık olduğuna, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir dostu gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada dostları görmek hayallerinin gerçek olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostunu ağlarken görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eski bir dostu görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada eski dostlarını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işarettir.

Rüyada dostundan ayrılmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir aile dostunu görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostunla öpüşmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işarettir.

Rüyada düşmanıyla dost olmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments