Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki dostu görmek

Rüyada uzaktaki dostu görmek

Rüyada uzaktaki dostu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, zorlukların bir anda biteceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki dostu gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Rüyada uzaktaki dostu görmek işinde verimsiz olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada en iyi dostunu görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir dostu görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir dost görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kızgınlıkların geçeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dost görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada eş dost akraba görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ihanete uğrayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments