Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört sayısını görmek

Rüyada dört sayısını görmek

Rüyada dört sayısını görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşamının tazeleneceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Rüyada dört sayısını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların, verilmiş ya da verilmemiş sözlerin üzerinden geçebilir, gerekli uyarlamaları ya da değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada sıfır sayısını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kalem görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada çok sayı görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda polis görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yavru kedi görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yirmi sayısı görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda koyun görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda telefon görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments