Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayı görmek

Rüyada çok sayı görmek

Rüyada çok sayı görmek işlerinin artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, maddi kayıpların olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayı gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada çok sayıda ünlü görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, ödeme güçlü çekeceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda karpuz görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Rüyada para sayıp vermek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda gelin görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda civciv görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kırk sayısını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, dertlerinin sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda ördek görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments