Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda koyun görmek

Rüyada çok sayıda koyun görmek

Rüyada çok sayıda koyun görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, güzel işlere imza atacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda koyun gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda koyun görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kişinin adeta gençleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda sinek görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda hayvan görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda solucan görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda altın bulmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments