Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kalem görmek

Rüyada çok sayıda kalem görmek

Rüyada çok sayıda kalem görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kalem gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada çok sayıda kalem görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada kırk sayısını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda asker görmek neşe içinde olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kurt görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, dolayısıyla geleceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda anahtar görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda koyun görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda altın görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments