Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kopmuş bebek görmek

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kötüyse düzeleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kolu kopmuş bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Rüyada dört kollu bebek görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kolu olmayan erkek bebek görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kolu kesmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada kolu olmayan bebek görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kolu görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments