Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört katlı ev görmek

Rüyada dört katlı ev görmek

Rüyada dört katlı ev görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hak yoluna döneceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada dört katlı ev gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada iki katlı bir ev görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalettir.

Rüyada kat kat ev görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada iki katlı eski ev görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada iki katlı ev yapmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işarettir.

Rüyada zemin kat ev görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katta ev almak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç katlı ev yapmak zor günler geçirileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments