Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat ev görmek

Rüyada kat kat ev görmek

Rüyada kat kat ev görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kolaylık sağlayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yol göstereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kat kat ev gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada üç katlı ev görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kat kat ev görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, güçlendikçe güçleneceğine delalet eder.

Rüyada katlı ev görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı eski ev görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, dileklerinin kabul olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek katlı ev görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada beş katlı ev görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki katlı ev yaptırmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments