Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç katlı ev yapmak

Rüyada üç katlı ev yapmak

Rüyada üç katlı ev yapmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada üç katlı ev yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada üç katlı ev yapmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı ev yapmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada beş katlı ev görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek katta ev almak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments