Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı eski ev görmek

Rüyada iki katlı eski ev görmek

Rüyada iki katlı eski ev görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sağlık ve hayır getireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki katlı eski ev gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Rüyada tek katlı eski ev görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, sağlığından olacağına, yüksek bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada iki katlı eski ev görmek ev içinde mutluluğun artacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Rüyada üç katlı ev görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada zemin kat ev görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada iki katlı ev yaptırmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı güzel ev görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada eve kat çıkmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments