Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar arasında sıkışmak

Rüyada duvar arasında sıkışmak

Rüyada duvar arasında sıkışmak kimseyle konuşmayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada duvar arasında sıkışmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada iki duvar arasında sıkışmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada duvarlar arasında sıkışmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar arasına sıkışmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işarettir.

Rüyada duvar arasında sıkışmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada iki araba arasında sıkışmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Rüyada duvarda sıkışmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada duvara sıkışmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarların arasından geçmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments