Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donunu kaybetmek

Rüyada donunu kaybetmek

Rüyada donunu kaybetmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada donunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada donunu kaybetmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada don kaybetmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada boklu don yıkamak sorunların ortadan kalkacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Rüyada donmuş nehir görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak don görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş havuz görmek ticaretinin büyüyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada donmuş bal görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa don giymek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments