Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş bal görmek

Rüyada donmuş bal görmek

Rüyada donmuş bal görmek çok üzüntü yaşayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada donmuş bal gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada donmuş bal görmek umutlarının yarım kalmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada donlara sıçmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada don yakmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada donlu erkek görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş süt görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş köpek görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına tabir olunur.

Rüyada donuna işediğini görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments