Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş meyve görmek

Rüyada donmuş meyve görmek

Rüyada donmuş meyve görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş meyve gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada donmuş meyve görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada donmuş nehir görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada donarak ölmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada beyaz don görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada donmuş köpek görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada donmuş göle düşmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, keyifli olacağına inanılır.

Rüyada donmuş yiyecek görmek çözüm yolları bulamayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments