Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz don görmek

Rüyada beyaz don görmek

Rüyada beyaz don görmek gelirinin çoğalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz don gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada beyaz don giymek hayatının bir anda renkleneceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz erkek donu görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz don görmek çok yükseleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada beyaz donla gezmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada donmuş gölde yürümek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yiyip içeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada siyah don görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Rüyada donmuş yağ görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments