Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş köpek görmek

Rüyada donmuş köpek görmek

Rüyada donmuş köpek görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bir beladan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş köpek gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada donmuş köpek görmek alışveriş yapacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, gerekirse özür dileneceğine işarettir.

Rüyada donuz görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş hayvan görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada mor don görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada don lastik görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş kıyma görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada donmuş güvercin görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments