Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş ırmak görmek

Rüyada donmuş ırmak görmek

Rüyada donmuş ırmak görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, önünün kapanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş ırmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada donmuş ırmak görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş ırmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta balık görmek konforunun yerinde olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada dere ırmak görmek dünyasının iyileşmesine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin ırmak rahatın ve konforun geleceğine, içsel güvensizliklerinize, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Rüyada ırmakta kayık görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments