Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin ırmak

Rüyada derin ırmak

Rüyada derin ırmak işinden çıkarılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada derin ırmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada derin ırmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada derin denize dalmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kolunda derin yara görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada derin bir suya düşmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada derine inmek mevki kazanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada derin akarsu görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, böylece kendine güveneceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin suya batmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments