Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donu düşmek

Rüyada donu düşmek

Rüyada donu düşmek belki ölümler görüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada donu düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada donu düşmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada donmuş göle düşmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada donu ters giymek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yeni kararlar alınacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada donmuş bal görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada don yakmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada pembe don görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada donmuş yağ görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments