Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş göl görmek

Rüyada donmuş göl görmek

Rüyada donmuş göl görmek haneye dertlerin gireceğine , sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işarettir.

Rüyada donmuş göl gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada donmuş göle düşmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş gölde yürümek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş göl görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada don giymemek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada donmuş et almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada kendini don atlet görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz don görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada don lastiği görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments