Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don lastiği görmek

Rüyada don lastiği görmek

Rüyada don lastiği görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tövbe etmeden vefata, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada don lastiği gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada don lastik görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada don lastiği görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba lastiği değiştirmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada siyah lastik toka görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Rüyada lastiği patlamış araba görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada lastik toka görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, geçiminin zorlaşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments