Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş fare görmek

Rüyada donmuş fare görmek

Rüyada donmuş fare görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş fare gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada donmuş fare görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işarettir.

Rüyada donu düşmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada donmuş bebek görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada paçalı don giymek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada don görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada kar don görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah don görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada donan insan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments