Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don görmek

Rüyada don görmek

Rüyada don görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, fakirlerin güleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada don gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada kadın donu görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatın tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş et görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Rüyada donmuş yiyecek görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada donuz görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada beyaz don görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada don yıkamak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre inanılır.

Rüyada donmuş hayvan görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada donmuş insan görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments