Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donlara sıçmak

Rüyada donlara sıçmak

Rüyada donlara sıçmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada donlara sıçmak gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dona sıçmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada donlara sıçmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada donuna sıçmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yere sıçmak takdir toplayacak işler yapacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada camiye sıçmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette sıçmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta sıçmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret eder.

Rüyada ishal sıçmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments