Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil don görmek

Rüyada yeşil don görmek

Rüyada yeşil don görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil don gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada yeşil don görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletini donuna yapmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Rüyada donuna sıçmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada don lastik görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada donmuş göle düşmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada donmuş kar görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dona pislemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada donuna işediğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments