Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş adam görmek

Rüyada donmuş adam görmek

Rüyada donmuş adam görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada donmuş adam gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada donlu adam görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Rüyada donmuş adam görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada don aldığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada donmuş su görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada don almak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada don dikmek başarıya ulaşacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yeni don giymek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada donunu kaybetmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments