Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş su görmek

Rüyada donmuş su görmek

Rüyada donmuş su görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş su gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada suyun donmasını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş su görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada donup kalmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada don giymemek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, anne babaya müjde verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeği donla görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada donmuş yiyecek görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada donan deniz görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Rüyada paçalı don giymek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments