Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don aldığını görmek

Rüyada don aldığını görmek

Rüyada don aldığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayallerinin söneceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada don aldığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada don aldığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, güvensizliğini yeneceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Rüyada donmuş nehir görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada don giymemek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Rüyada eski don görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin düzeleceğine, hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Rüyada donlara sıçmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada donan insan görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada donmuş kedi görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada paçalı don görmek malını ve canını emniyete alacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments