Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker satın aldığını görmek

Rüyada şeker satın aldığını görmek

Rüyada şeker satın aldığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada şeker satın aldığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Rüyada şeker satın aldığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada toz şeker satın almak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada şeker satın almak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada şeker aldığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada birinden şeker aldığını görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının şeker aldığını görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz şeker aldığını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayna satın aldığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments