Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don giydirmek

Rüyada don giydirmek

Rüyada don giydirmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada don giydirmek gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kısa don giymek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Rüyada donu ters giymek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz don giymek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının donunu giymek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bahtın açık olmasına alamet eder.

Rüyada siyah don giymek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada yeni don giymek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada don giydirmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Rüyada paçalı don giymek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments