Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının donunu giymek

Rüyada başkasının donunu giymek

Rüyada başkasının donunu giymek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Rüyada başkasının donunu giymek gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada kısa don giymek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada paçalı don giymek şükredeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada don giydirmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işarettir.

Rüyada siyah don giymek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada başkasının donunu giymek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına inanılır.

Rüyada donu ters giymek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz don giymek çok büyük bir işe girileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments