Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donu ters giymek

Rüyada donu ters giymek

Rüyada donu ters giymek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada donu ters giymek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada donu ters giymek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni don giymek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada don giydirmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının donunu giymek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı don giydiğini görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz don giymek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada siyah don giymek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kısa don giymek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments