Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don değiştirmek

Rüyada don değiştirmek

Rüyada don değiştirmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalettir.

Rüyada don değiştirmek gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada don değiştirmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak don görmek hayal kırıklığına düşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, birikiminin artacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş yağ görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada donmuş yiyecek görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada don aramak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş tavşan görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada donmuş bal görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet eder.

Rüyada don yağ görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments