Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don aramak

Rüyada don aramak

Rüyada don aramak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, zenginliği bulacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada don aramak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada don aramak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği donla görmek çok güzel günler geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada donlu adam görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada donmuş vişne görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, böyle işlere kalkışacağına delalet eder.

Rüyada mavi don görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ıslak don görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini don atlet görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada donmuş et almak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments