Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş şelale görmek

Rüyada donmuş şelale görmek

Rüyada donmuş şelale görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş şelale gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada donmuş şelale görmek dertlerinin unutulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işarettir.

Rüyada şelale yüzmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin içinde olmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada şelalede yürümek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden inmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, elde edilecek menfaatlere delalet etmektedir.

Rüyada kendini şelalede görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments