Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada babasının kaybolduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kaybolduğunu görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin kaybolduğunu görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı ve anneyi görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada annesini babasını görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments