Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı ve anneyi görmek

Rüyada ölmüş babayı ve anneyi görmek

Rüyada ölmüş babayı ve anneyi görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı ve anneyi gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Rüyada anneyi ve babayı görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına inanılır.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek kederlerinin son bulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet eder.

Rüyada anne baba kavgası görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi babayı görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasını hacca gittiğini görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne babayı kurtarmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments