Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kaybolduğunu görmek

Rüyada annenin kaybolduğunu görmek

Rüyada annenin kaybolduğunu görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kazancında bereketin artacağına, daha güçlü hale geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Rüyada annemin kaybolduğunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kaybolduğunu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek büyük bir işe kavuşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin kaybolduğunu görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, onları gücendireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada binada kaybolmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ormanda kaybolmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kaybolduğunu görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments