Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin kaybolduğunu görmek

Rüyada annemin kaybolduğunu görmek

Rüyada annemin kaybolduğunu görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bedeninin de iyileşeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Rüyada annemin kaybolduğunu görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada annenin kaybolduğunu görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada annesinin kaybolduğunu görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, maddi olarak zayıflayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşin kaybolduğunu görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada küpesi kaybolmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Rüyada bir eşyanın kaybolduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık ormanda kaybolmak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, hasretlerin biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments