Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kaybolduğunu görmek

Rüyada babasının kaybolduğunu görmek

Rüyada babasının kaybolduğunu görmek neşesini kaçıracağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada babasının kaybolduğunu görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aksiliklerin aşılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada anne ve babanın kaybolduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada kaybolmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde kaybolmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta kaybolmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kaybolmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada inşaatta kaybolmak karşılıksız bırakmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments