Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan postu görmek

Rüyada kaplan postu görmek

Rüyada kaplan postu görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hasret ve özlem gidereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan postu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada kaplan postu görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki postu görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada posteki görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bereketinin artacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada koyun postu görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada deve postu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet eder.

Rüyada ayı postu görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu postu görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun postu yıkamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments