Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma görmek

Rüyada boşanma görmek

Rüyada boşanma görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, işlerine bereket geleceğine, amaçlarına ulaşmaya, kıskanılacak projelere imza atılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanma gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada boşanmayı istemek para yatıracağına ve zarar edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada boşanmaya karar vermek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı görmek çok mutlu edeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, patron koltuğuna geçeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşanma davası görmek sıkıntılarını atacağına, memur ise terfi edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada boşanma görmek yenileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada anne baba boşanması görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments