Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma kağıdı görmek

Rüyada boşanma kağıdı görmek

Rüyada boşanma kağıdı görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, Allah’a dua edeceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada boşanma kağıdı gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada boşanma kağıdı görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boşanmasını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada boşanma davası görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boşanmayı istemek paslı bir çiviye basabileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanma avukatı görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına inanılır.

Rüyada boşanma kararı vermek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada boşanmaya karar vermek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, eskisinden de iyi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments