Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz avına gitmek

Rüyada domuz avına gitmek

Rüyada domuz avına gitmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada domuz avına gitmek gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada domuz avına gitmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada domuz avına çıkmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ava gitmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada balık avlamaya gitmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada tüfekle ava gitmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada balık avına gitmek düşmanından uzak olacağına, zararların günden güne artacağına, esenlik içinde olacağına inanılır.

Rüyada keklik avına gitmek evlatların hayırsız çıkacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada avlanmaya gitmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments