Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avlanmaya gitmek

Rüyada avlanmaya gitmek

Rüyada avlanmaya gitmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada avlanmaya gitmek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada balık avına gitmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, dileklerin yerine geleceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada avm ye gitmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Rüyada ava gitmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle ava gitmek yersiz yere suçlanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada avlanmaya gitmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık avlamaya gitmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kazancının düşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz avına gitmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek maddi olarak güç kaybedeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments