Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ava gitmek

Rüyada ava gitmek

Rüyada ava gitmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ava gitmek gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Rüyada balık avına gitmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük bir acı duyacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle ava gitmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda ava gitmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avlanmaya gitmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, helal kazanca sahip olunacağına işarettir.

Rüyada balık avlamaya gitmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada avustralyauya gitmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada avm ye gitmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments