Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avına gitmek

Rüyada balık avına gitmek

Rüyada balık avına gitmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kazancının tükenmeyeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık avına gitmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada balık avına gitmek moralinin her zaman yerinde olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık avlamaya gitmek malına gelecek zarara, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada ava gitmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüfekle ava gitmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda ava gitmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada avusturyaya gitmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avrupaya gitmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz avına gitmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, evlat sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments